Lyssna live!

Det sitter i tungan och läpparna

9 Februari 2020

Gunnel Agrell Lundgren, Stephan Lindstein

Multiinstrumentalisten Stephan Lindstein har spelat med i de flesta trad-, dixie- och swingbanden. Trombonvirtuosen trakterar även piano, saxofon, klarinett och elbas. Här berättar han om varför trombonen blev hans favoritinstrument. Bäst av allt var turnéerna med Jazz å Gud tillsammans med prästen Nils-Göran Wetterberg och Jack Lidströms Hep Cats. Han har även synpunkter på byggnationen i Fornuddsparken. Programmakare Gunnel Agrell Lundgren.

Medverkar:

Gunnel Agrell Lundgren, Stephan Lindstein

Längd:

37min

Ort/Område:

Tyresö

Hördes på 91,4:

9 Februari till 1 Mars 2020

Extra om programmet

CD:n spelades in vid musikgudstjänster i Bollmoradalens kyrka i Tyresö den 8 april 2001 och i S:t Eskils kyrka i Haninge den 6 maj 2001. Österhaninge kyrkokör leddes av Mikael Fahlstedt. Projekt och idé: Stephan Lindstein. Redogering och premaster: Stephan Lindstein Producent: Stephan Lindstein & Peter Winberg

Relaterat

Jazz15Musik107
podcast ikon

Programmet har hörts på närradion i Tyresö. Tyresöradion sänder personintervjuer, fördjupningar för olika intressen, föreningsinformation, evenemang m.m.

Om spelaren inte syns eller om det är problem att spela upp programmet kan orsaken vara en äldre version av Flash Player. Ladda ner senaste Adobe Flash här.