Lyssna live!

Tyresöradion har flera podcasts - där poddar finns

Vissa av Tyresöradions olika programserier läggs också ut som egna poddar för mobiler och plattor vilket gör att man enkelt kan prenumerera på en programserie man är intresserad av och vill följa. I podden Radio Tyresö finns samtliga program.
Här listas de poddar som just nu är aktuella och uppdaterade:

Personligt med Carina

Uppdaterad 2023-09-17
Personliga samtal med människor som har olika öden i livet.
Vi samtalar om sånt som berör och behöver berättas samt hur det är att arbeta i vården idag. Mitt genuina intresse för människors öden speglar våra samtal på ett allvarsamt sätt men med glimten i ögat. I hela mitt yrkesliv har jag arbetat i vården som ambulanssjukvårdare, på mobil psykiatri och nu i hemsjukvården och på psykiatriska akutmottagningen på St: Görans sjukhus och dessa yrken har givit mig inblick i många öden och berättelser. Prenumerera på "Personligt med Carina i Tyresö" och lyssna på mina gästers berättelse.

Radiodoktorn i Tyresö

Uppdaterad 2023-09-10
Ett medicinskt magasin med Dr Lena Hjelmérus
Från Tyresöradion 91,4 MHz sänds sedan flera år var 3:e vecka ett medicinskt magasin. Dr Lena Hjelmérus, specialist i geriatrik och diplomerad i palliativ medicin diskuterar olika sjukdomar och hur man blir friskare. I programmen medverkar Leif Bratt som representerar Folkets röst och ställer dr Lena mot väggen med kluriga frågor. Nu kan du via denna app lyssna på alla program och även prenumerera så att du inte missar något. Hörs där poddar finns!