Lyssna live!

Tyresöradion har flera podcasts

Blåljus Tyresö

Reportage och intervjuer om allt som rör blåljusaktörerna och närliggande verksamheter i Tyresö med omnejd.
På Tyresöradion publiceras reportage och intervjuer om allt som rör blåljusaktörerna och närliggande verksamheter i Tyresö med omnejd. Följ med på övning med Räddningstjänsten, besök Larmcentralen, åk med Kommunpolisen, hör om brottsstatistik och brottsförebyggande åtgärder, upplev vad som händer när vi ringer 112 och mycket mer. Programledare är Jerker Pettersson.

Från Tyresö till Frankrike

Livet i Languedoc
På Tyresöradion publiceras reportage, intervjuer och samtal med människor om Frankrike och regionen Languedoc. Följ med och hör många svenskars berättelser om hur de fastnat för det franska livet och funnit en bostad invid Medelhavet. lyssna till hur de lever, vad de jobbar med, om vinet, om maten och deras drömmar. Programledare: Jerker Pettersson

Lellepodden Tyresö

Nostalgi, fantasi samt rykande färska betraktelser
Lelle bjuder på såväl nostalgi som fantasi, likaså rykande färska betraktelser, både från hemmaplanen i Tyresö och annorstädes.

PoddNacho Tyresö

Sport och Träning med Nacho
Tyresöradions programledare José Barison som kallas för Nacho brinner för sport och träning. Han har varit en av Tyresös bästa fotbollsspelare. Han bjuder in intressanta gäster till Tyresöradion som berättar vilken betydelse sport och träning har i deras liv.

Radio Tyresö

Vår huvudpodcast där alla nya program finns att lyssna på

Radiodoktorn i Tyresö

Ett medicinskt magasin med Dr Lena Hjelmérus
Från Tyresöradion 91,4 MHz sänds sedan flera år var 3:e vecka ett medicinskt magasin. Dr Lena Hjelmérus, specialist i geriatrik och diplomerad i palliativ medicin diskuterar olika sjukdomar och hur man blir friskare. I programmen medverkar Leif Bratt som representerar Folkets röst och ställer dr Lena mot väggen med kluriga frågor. Nu kan du via denna app lyssna på alla program och även prenumerera så att du inte missar något. Hörs där poddar finns!

SeniorNet Tyresö

Äldre lär äldre om IT.
Vi vill hjälpa dig in i det digitala samhället genom öppna IT-världen och visa dess möjligheter.

Sportsvepet Tyresö

Ett magasinsprogram för dig som gillar sport
Sportsvepet är magasinet för dig i Tyresö som gillar sport i allmänhet där vi samlar veckans händelser. Tyresöradions Niklas Wennergren gör reportage från aktuella matcher, gör intervjuer och kommenterar sporthändelser i kommunen.

Tyresö växer

Om stadsbyggnad, bostäder, byggande och trygghet i Tyresö
I podden "Tyresö Växer" belyses frågor kring stadsbyggnad, bostäder, byggande och trygghet i största allmänhet men med särskilt inriktning på Tyresö. Catarina Johansson Nyman samtalar med politiker, tjänstemän, experter, boende och olika intressanta personer som har åsikter och kunnande.

Uppdrag Tyresö

Ett polisprogram som också tar upp sociala frågor.
Uppdrag Tyresö är en programserie som tar upp sociala frågor och frågor om kriminalitet, brott och straff i Tyresö. Medverkar gör ofta poliser från Tyresö som är insatta i det aktuella läget i kommunen och landet.Programledare: Ann Sandin-Lindgren