Lyssna live!

Peer om Concrete BJJ

4 februari 2024

Peer Hasslund, Pierre Näsman
Foto: Concrete BJJ, Tyresö

Pierre Näsman samtalar med Tyresöprofilen Peer Hasslund om kampsport och om Tyresöklubben "Concrete BJJ" som Peer varit med och grundat.
Peer har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu, utbildad och graderad av Hans Ersson och Alan do Nascimento (Finfou). Samtalet halkar även in en del på Tyresö nostalgi, skateboard historia, riddare och vapensköld i riddarhuset.

Medverkar:

Peer Hasslund, Pierre Näsman

Längd:

52 min

Ort/Område:

TYRESÖ

Hördes på 91,4:

4 februari till 25 februari 2024

Extra om programmet

Peer med kollegor. Foto: Niclas Drott

Peer engagerad i ungdomstävling.

Foto: Concrete BJJ, Tyresö

Foto: Concrete BJJ, Tyresö

Peer Hasslund i skejtartagen. Foto: Staffan Rennermalm

Peer Hasslund i skejtartagen. Foto: Staffan Rennermalm

Tony "Apan" Magnusson Tyresö legend som blev proffs skejtare i USA. Bilden är från New Sport cirkus 1979, uppvisning på Gutavallen, Visby. Foto: Pierre Näsman

Bilden är från New Sport cirkus 1979, uppvisning på Gutavallen, Visby. Foto: Pierre Näsman

I studion där Pierre Näsman samtalar med Tyresöprofilen Peer Hasslund om kampsport och om Tyresöklubben "Concrete BJJ". Vi halkar även in på en del Tyresö nostalgi, skateboard historia och riddare. Peer är grundare av Tyresöklubben "Concrete BJJ" och har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu, utbildad och graderad av Hans Ersson och Alan do Nascimento (Finfou), som i sin tur utbildats och graderats av Ricardo Vieira och Leozinho Vieira Utöver detta har Peer även graderats till 3:e gradens svartbälte av Octavio "Ratinho" Couto. Peer är Skandinavisk mästare i Brasiliansk Jiu-Jitsu 2006 samt Europamästare 2007 och 2008. Och hur var det med den där kopplingen till riddare av Luxenburg och vapensköld i riddarhuset? Häng med och lyssna på den ödmjuke Tyresö amabassadören Peer Hasslund så får vi veta.

Pierres värld

Detta program ingår i podcasten "Pierres värld"
Tyresöradions egen äventyrsreporter som följer lokala och globala äventyr

Programmet har hörts på närradion i Tyresö. Tyresöradion sänder personintervjuer, fördjupningar för olika intressen, föreningsinformation, evenemang m.m.