Lyssna live!

Nu startar yogapromenaderna!

15 augusti 2021

Ann Sandin-Lindgren, Karin Wiregård

Nu drar de uppskattade yogapromenaderna igång igen vid Nyfors med yogaläraren Karin Wiregård. Denna höst kan man välja på yogapromenader lunchtid tisdagar och torsdagar, kvällsyoga på tisdagar eller en längre yogapromenad på några lördagar. Ann Sandin-Lindgren uppmanar fler att testa för att få ner stress och lära sig andas i naturen. Läs här om tider och hur man anmäler sig!

Medverkar:

Ann Sandin-Lindgren, Karin Wiregård

Längd:

17 min

Ort/Område:

Tyresö

Hördes på 91,4:

15 augusti till 5 september 2021

Extra om programmet

Vem är Karin Wiregård?

https://karinwiregard.se

Bor i Tyresö tillsammans med familj. Det bästa med att bo i Tyresö är närheten till naturen, vilket alltid har varit betydelsefullt för henne. Karin har jobbat som arbetsterapeut i 14 år, hon är yogainstruktör & föreläser i stresshantering. Förra året utbildade Karin sig till andningsinstruktör. Hon är intresserad av personligutveckling och ville lära sig mer om Medveten andning som hon nu delar med sig av till andra. Karin erbjuder hälsofrämjande aktiviteter för att främja hälsa och minska ohälsa. 

En Naturnära Yogapromenad är en enkel aktivitet som förbättrar din hälsa -att vara i naturen & få kontakt med sinnena är så betydelsefullt och läkande för kropp och själ. Du blir guidad att notera vad du hör/ser/känner/doftar vilket ger så många hälsoeffekter för ditt välmående.

Vi promenerar i tystnad i skogsterräng och stannar flera gånger för att göra yogaövningar stående både fysiska och lugna rörelser. Det behövs ingen yogamatta utan hela yogapromenaden är gående/stående. Yoga med fokus på Andning som ger inre lugn, minskad stress och balans i vardagen.

Vecka 34 Ny kursstart Yogapromenad i Tyresö

Tisdagar kl.12-12:45, 18-19
Torsdagar kl.12-12:45
Samling vid busshållplats Nyfors / Tyresö (Buss 873).
Kostnad: Lunchyoga 150 kr per tillfälle. Kvällsyoga 200kr per tillfälle.

Yogapromenad Lördagar 4/9 & 18/9 kl.13:30-15:00
Samling vid busshållplats Nyfors / Tyresö (Buss 873).
Kostnad: 350 kr per tillfälle.
Anmälan: info@karinwiregard.se

Nyhet ny kursstart Andning 24/8 kl.16:30-17:30 utomhus i Tyresö.
Jag startar en Andningskurs-28 dagars Medveten Andningsträning med coaching i Andning som håller på 5 tillfällen.
Samling vid busshållplats Nyfors / Tyresö (Buss 873).
Kostnad: 3000kr

Erbjuder även Må bra dag - Deluxe
En guidad naturnära föreläsning i stresshantering, MediYoga och lunch. Vi promenerar och gör flera stopp på vägen för input av strategier/verktyg du kan använda i din vardag för ökad balans och minskad stress. Lunch serveras i naturen och dagen avslutas med Mediyoga på yogamatta i naturen.
Datum: Lördag 28 augusti och 25 september
Kl. 9:30-15:00 
Samling vid busshållplats Nyfors / Tyresö (Buss 873).
Kostnad: 1000 kr (Lunch ingår)

 

podcast ikon

Programmet har hörts på närradion i Tyresö. Tyresöradion sänder personintervjuer, fördjupningar för olika intressen, föreningsinformation, evenemang m.m.