Lyssna live!

En annan syn på träning

6 September 2020

Britta Wirström, Josefine Wahlberg, Peter Andersson

I vårt premiärprogram berättar vi om En annan syn på träning som startade hösten 2019. Ett projekt som ska utveckla träning för äldre med synnedsättning. Nu är snart vårt första projektår till ända och Josefine som är initiativtagare och projektledare berättar om uppstarten och om vårt första år tillsammans med Peter som är träningsansvarig. Ett år som fick en rejäl utmaning i och med att vi drabbades av en pandemi vilket gjorde att vi fick avbryta vår träning med vår seniora referensgrupp i mars 2020. Jag som leder programmet heter Britta och min roll är kommunikatör i projektet.

Medverkar:

Britta Wirström, Josefine Wahlberg, Peter Andersson

Längd:

30min

Ort/Område:

Tyresö

Planeras att höras nästa gång kl 19:03 på 91,4

Programmet sänds under perioden 6 September till 27 September 2020 på 91,4Mhz med ett intervall på 10 timmar och 21 minuter.

En annan syn på träning

Detta program ingår i podcasten "En annan syn på träning"
Ett Friskis&Svettis projekt i Tyresö att utveckla träning för äldre med synnedsättning

Programmet hörs på närradion i Tyresö. Tyresöradion sänder personintervjuer, fördjupningar för olika intressen, föreningsinformation, evenemang m.m.

Om spelaren inte syns eller om det är problem att spela upp programmet kan orsaken vara en äldre version av Flash Player. Ladda ner senaste Adobe Flash här.