Lyssna live!

Sommarprogram på Tyresöradion
11 juni-13 augusti 2023

Vill du göra ett eget sommarprogram på Tyresöradion?

Varje sommar sänder vi en särskild sommarslinga då vi programmakare har ledigt. Det är en blandning av nyproducerade program, repriser och arkivpärlor. Men vi brukar också låta den som vill - som bor i Tyresö - göra ett eget sommarprogram.

Hur går det till att göra ett eget sommarprogram?

Du pratar ca 30 minuter om dig själv, någon spännande upplevelse eller kring dina tankar och erfarenheter eller allmänna betraktelser kring livet. Det kan vara en gripande berättelse eller mer vardagliga tankar. Under programmet kan du spela max tre låtar. Du kommer att få hjälp med inspelning och redigering.

Programmet kommer att ligga på Radio Tyresös sommarslinga i nio veckor från 11 juni till 13 augusti vilket innebär att programmet kommer att höras ca 2-3 gånger per dygn under hela sommaren på 91,4 MHz. Programmet kommer förstås också att finnas på webben och där poddar finns.

Lite mer tips vad du kan tänka på inför ditt program

Här kan man lyssna på tidigare sommarprogram!

Anmäl ditt intresse senast 31 mars!

Låter det intressant?
Maila till oss på info@tyresoradion.se och berätta lite kort om dig själv och vad du skulle vilka prata om. Beroende på intresse kommer vi att välja ut minst 3 stycken. Vi behöver din intresseanmälan senast 31 mars för inspelning under april.